ХОУММАКС/HOMEMAX – актуален каталог-брошура

Веригата е специализирана в продажбата на стоки за бита, дома и от типа направи си сам. В актуалната брошура може да откриете изгодни предложения и невероятни намаления на тези продукти:

Baumax е един от най-големите хипермаркети от веригата “Направи си сам” в България, който беше закупен и пребрандиран на Homemax. Компанията започва дейността си преди 37 години в Австрия, а към момента има магазини в 9 държави. В България има 8 хипермаркета.

Артикулите, които се предлагат в магазина, са подредени по групи стоки за по-ефективно и лесно пазаруване. Големите групи са няколко – строителство, техника, интериор, градина. Също така може да получите майсторски съвети и услуги от компанията.

Брошурите и каталозите с промоции на ХоумМакс се публикуват веднъж месечно. Продуктите, които биват намаление, през този период са над хиляда, някои от които бързо се изчерпват и трябва да побързате, ако сте харесали даден артикул. В определени дни има еднодневни промоционални оферти, касаещи лимитирани бройки.

HomeMax имат магазини в:

Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Русе, София, Стара Загора

www.homemax.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *