БАУХАУС/BAUHAUS – актуален каталог-брошура

Баухаус е един от най-новите магазини за техника, строителство и консумативи за ремонт в България. В актуалния каталог може да откриете материали и помощни средства за ремонта и строителството, както и още атрактивни промоции:

Баухаус отвори първият си и засега единствен магазин в България през 2012 година. Предимствата, от които може да се възползвате в търговския център, са: ключарскоателие, 3D проектиране, разкрояване и оразмеряване на плоскости, тониране на бои, уреди под наем, аграрна аптека, доставка на стоки, финансиране и консултиране по проекти.

В брошурите и каталозите на Баухаус може да откриете стотици стоки в промоция. В огромният хипермаркет са разположени хиляди артикули, разделени по групи стоки за по-лесно пазаруване. Също така при нужда може да пазарувате и с автомобил за по-бързо товарене на поръчаните стоки на едро.

В сайтът на Баухаус може да откриете полезна информация, съвети и услуги, които да ви помогнат в ремонта на вашия дом или офис. Може да научите как да спестите енергия, да разгледате уредите, които се отдават под наем, да получите информация относно гаранциите или да закупите ваучери за подарък.

Магазинът на Баухаус се намира в София.

www.bauhaus.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *