ДОМКО/DOMKO – актуален каталог-брошура

В магазините на Домко може да откриете от мебели до най-малки стоки за обзавеждане за дома и офиса. В брошурите ще откриете подходящи месечни оферти с изгодни предложения и отстъпки. Разгледайте актуалния каталог тук:

Компанията, стояща зад марката Домко, е създадена през 1999 година в град София, като търговско дружество. Фирмата е модерна, постоянно променяща се, специализирана във вноса и продажбата на стенни и подови покрития като: тапети, мокети, килими, ламинати и естествени паркети, ПВЦ подови покрития, самозалепващо фолио, текстил, одеала, осветителни тела.

В магазините са обособени дизайнерски центрове, които могат да изработят цялостно интериорно решение. Централният офис и складовата база на фирмата се намират в град София. Над 280 служители на фирмата работят в градовете с магазини Домко в страната.

В брошурите и каталозите на Домко може да откриете много и разнообразни промоции на стоките, описани по-горе. В определени месеци се публикуват брошури за намаления на определена група стоки, при което на голямо намаление може да напазарувате нова стока за дома си.

Домко имат магазини в следните градове:

онлайн магазин, Бургас, Варна, Враца, Пловдив, София, Хасково

www.domko.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *