Знаете ли защо сутрин Ви боли гърба?

Матрак с мемори пяна

Спомняте ли си кога за последно сменихте матрака, на който спите? Ако сте като повечето хора, вероятно не обръщате особено внимание на това върху какво спите вечер и купувайки матрак, той си остава за дълги години. А знаете ли, че именно неподходящия матрак може да е главната причина за неспокойния сън и за това, че сутрин всичко Ви боли? Ако вашия матрак не поддържа тялото ви в правилна позиция докато спите, това може да Ви причини много неприятности. Когато гръбначния стълб е изкривен цяла нощ, няма как да очаквате сутрин да се събуждате бодри и целия ден да сте пъргави като сърнички.

ВАЖНО! Детските матраци са от изключителна важност за правилната структура на гръбнака и тялото в ранна детска въраст. Замисле те се, колко хора от младото поколение спали на неудобни матраци с пружини имат сега проблеми със сколиоза и други грабначни изкривявания. Всеки детски матрак е направен по иновативен стандарт с мемори пяна и най-високо качествени материали за да поддържа стойката на още крехкия млад организъм.

Матракът, освен правилна стойка по време на сън, трябва да осигурява и разпределянето на тежестта равномерно, за да може никъде да не се спира потокът от кръв и да не изтръпват крайниците. Когато посещавате борсите за матраци, не питайте единствено за това дали е твърд или мек, а дали отговаря на тези изисквания и от какви материали е изработен.

Няма как да не сте чували за революционния материал разработен от НАСА, който през последните години набира все по – голяма популярност в сферата – мемори пяната. Ако имате възможност да инвестирате в матрак изработен от мемори пяна в комбинация с пружинна система, това определено ще бъде най – подходящият избор.

Най – качествени и евтини матраци с мемори пяна днес изработват марките матраци НАНИ, матраци Блян, матраци Парадайс и матраци ТЕД. Тези брандове са на пазара от вече дълги години и хиляди хора продължават да им се доверяват като залагат на техните продукти. Не се колебайте и Вие да предпочетете тях, именно защото цените на техните матраци и топ матраци в съпоставка с изискванията, които покриват определено ги поставят на едни от първите места в бранша. Освен прилични цени и качество ще получите и отлично обслужване и насоки от специалист, които да подпомогнат избора Ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *