ИКЕА/IKEA – актуален каталог-брошура

ИКЕА е магазин за всякакъв вид обзавеждане – от мебели до най-малката подробност. В актуалният каталог може да откриете над 300 страници нови идеи, практични решения и да подобрите изгледа на интериора и екстериора в дома или офиса. Разгледайте го тук:

Брошура на ИКЕА за дневната:

Брошура за кухни:

Брошура за гардероби:

Каталог на ИКЕА за бизнес:

Историята на ИКЕА започва своята история през далечната 1926 година в Швеция. За близо 90 години компанията се разраства главоломно и става един от лидерите за продажба на мебели и обзавеждане в цял свят. В България магазинът отвори врати през 2011 година.

В сайтът на ИКЕА може да разгледате продуктите, които се предлагат от компанията. Те са разделени в няколко основни категории – текстил, дневна, спалня, кухня, детска стая. Също така може да откриете много възможности за обзавеждане на банята, градината, мокрите помещения.

Каталогът на ИКЕА излиза излиза веднъж годишни, но през останалото време се публикуват редица тематични брошури с много нови промоции. Обикновено основният каталог съдържа над 300 страници и хиляди продукти, които се предлагат на промоционална цена за следващата една година.

ИКЕА може да откриете в София или да пазарувате от техния онлайн магазин.

www.ikea.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *