Как купувам дрехи за цялото семейство, отделяйки само по 2 часа на месец?

Трите години, които прекарах в майчинство, след като родих близнаци, бяха един от най-приятните периоди в живота ми. Освен че прекарвах времето си в грижи и игри с малките сладури Виктория и Стилиян, успявах да се насладя предостатъчно и на едно от най-големите ми удоволствия – шопингът. По няколко пъти на седмица обикалях магазините и почти всеки път се връщах вкъщи с нещо ново за малчуганите, за мъжа ми, а най-често, разбира се, за мен. По това време нямаше нито един момент, в който някой от нас да остане без подходящо облекло за какъвто и да е повод по всяко време.

След като се върнах на работа, нещата изцяло се промениха. Едва намирах време да приготвя вечеря и да си отдъхна от тежките дни в службата, та камо ли да се отдавам на лигави хобита като шопинг с приятелки. За да не започнем да ходим дрипави или твърде тънко облечени през студените дни, се налагаше цялото семейство да се мъкнем по магазините и да пазаруваме. Успехът в това начинание беше доста спорен, заради факта, че едва успявахме да се върнем с поне една нова дреха за всеки от нас след часове караници и мрънкане (не съм сигурна дали децата или мъжа ми бяха по-упорити в последното). В крайна сметка, прекарвахме част от малкото си свободно време в мъчение, вместо да си починем пълноценно и приятно като истинско семейство.

shifonena-tunika-s-shchampaТъкмо когато започнах да се отчайвам, моите приятелки ми препоръчаха един страхотен онлайн магазин за мода – https://evizabg.com. Веднага влязох да го разгледам и забелязах, че се предлагат дрехи за жени, мъже, дори и за деца. Още докато го разучавах, направих първата си поръчка. Харесах си две рокли на промоция, купих три тениски на мъжа си и по един спортен екип на децата. Цялата поръчка излезе доста изгодно, а дори и не платих куриерска услуга, защото превиших бариерата за безплатна доставка.

Когато получих нещата, ми идеше да се разплача от щастие. Всички модели ни бяха като по мярка, а качеството си личеше, че е изключително. Вече повече от година след тази поръчка продължаваме понякога да обличаме именно тези дрехи и все още изглеждат перфектно. За това време направих дузина подобни поръчки, дори и по-големи, с които купувам страхотни модели за цялото семейство. По този начин за не повече от два часа на месец си купувам красиви и стилни тоалети, модерни елегантни и спортни дрехи за мъжа ми и най-различни видове облекло на децата за училище и за игра.

С помощта на този страхотен онлайн магазин, освен че снабдявам с дрехи всички вкъщи за отрицателно време, успявам да се отдавам и на любимото си хоби. Абонирала съм се за имейл бюлетина на електронния бутик и често получавам най-различни оферти. Възползвам се от повечето от тях почти на мига. Последният път, например, си взех туника, пола и  шал за общо 50 лева! Nice, а?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *