Най-добрите 3 комплекта Лего за възрастни за подарък

Подобно на видеоигрите и играчките, които са свързани със сагата StarWars, комплектите Лего вече не са само за деца. Всъщност, общността на AFOL (AdultFanOf LEGO) се развива с удивителна скорост, създавайки собствени блогове, канали в YouTube и профили в социалните медии.

Днес има много възрастни, които обичат да си играят смалките тухлички на Лего и пазят детското в себе си. А има и родители, които откриват LEGO за подарък, когато търсят с какво да зарадват децата си. Те така се увличат, че започват да задоволяват новата си страст с комплекти за възрастни и стават завинаги почитатели на Лего.

С над 300 нови модела компанията всяка година зарежда своите магазини. Като включително много от тях са насочени към възрастните фенове на занимателните конструктори. Все пак тук не става дума за дървени или плюшени играчки, а за нещо много по-осъзнато за всеки човек.

Ето кои са 3-те най-подходящи комплекта за подарък вече порасналите фенове на Лего.Все пак са важни собствените интереси, бюджет и свободно време,  за да се направи правилния избор.

Лего: Замъкът на Дисни

LEGO The Disney Castle

Със сигурност изживяването си заслужава. 4000 малки парченца! Емблематичният замък е архитектурно чудо от пластмаса. Не е лесно конструирането на този магически шедьовър.

Официалната цена е $ 349,99 в LEGO.com

Лего: Хари Потър,голямата зала на Хогуортс

LEGO HarryPotterHogwarts Great Hall

Работата с този конструктор е супер интересно занимание. Това е един от емблематичните комплекти на Лего. Отличава се с фантастични детайли, които изискват отлични умения за сглобяване от възрастните.

Цена – $ 99.99 на LEGO.com

Лего: корабче в бутилка

LEGO IdeasShipIn A Bottle

Конструкторът не е лесен – трябва да се построи плавателния съд в прозрачна бутилка. Тази идея за Лего комплект е създадена от творческия ум на Джейк Садович. Тя е едновременно забавна за показване, така и за изграждане. Цената също е добра  – $69.99 на LEGO.com

Вместо заключение – на сайта на Лего и физическите магазини може да се намери нещо за хора на всяка възраст, включително за малки деца, тийнейджъри и възрастни. Независимо дали се нуждаете от подарък за 6-годишно дете или човек на 100-годишна възраст, наистина има какво да се намери за всеки!

Лего конструкторите  са наистина креативни и познавателни подаръци за всеки!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *