Най-добрите 3 комплекта Лего за възрастни за подарък

Подобно на видеоигрите и играчките, които са свързани със сагата StarWars, комплектите Лего вече не са само за деца. Всъщност, общността на AFOL (AdultFanOf LEGO) се развива с удивителна скорост, създавайки собствени блогове, канали в YouTube и профили в социалните медии.

Днес има много възрастни, които обичат да си играят смалките тухлички на Лего и пазят детското в себе си. А има и родители, които откриват LEGO за подарък, когато търсят с какво да зарадват децата си. Те така се увличат, че започват да задоволяват новата си страст с комплекти за възрастни и стават завинаги почитатели на Лего.

С над 300 нови моделакомпанията всяка година зарежда своите магазини. Като включително много от тях са насочени към възрастните фенове на занимателните конструктори.

Ето кои са 3-те най-подходящи комплекта за подарък вече порасналите фенове на Лего.Все пак са важни собствените интереси, бюджет и свободно време,  за да се направи правилния избор.

Лего: Замъкът на Дисни

LEGO The Disney Castle

Със сигурност изживяването си заслужава. 4000 малки парченца! Емблематичният замък е архитектурно чудо от пластмаса. Не е лесно конструирането на този магически шедьовър.

Официалната цена е $ 349,99 в LEGO.com

Лего: Хари Потър,голямата зала на Хогуортс

LEGO HarryPotterHogwarts Great Hall

Работата с този конструктор е супер интересно занимание. Това е един от емблематичните комплекти на Лего. Отличава се с фантастични детайли, които изискват отлични умения за сглобяване от възрастните.

Цена – $ 99.99 на LEGO.com

Лего: корабче в бутилка

LEGO IdeasShipIn A Bottle

Конструкторът не е лесен – трябва да се построи плавателния съд в прозрачна бутилка. Тази идея за Лего комплект е създадена от творческия ум на Джейк Садович. Тя е едновременно забавна за показване, така и за изграждане. Цената също е добра  – $69.99 на LEGO.com

Вместо заключение – на сайта на Лего и физическите магазини може да се намери нещо за хора на всяка възраст, включително за малки деца, тийнейджъри и възрастни. Независимо дали се нуждаете от подарък за 6-годишно дете или човек на 100-годишна възраст, наистина има какво да се намери за всеки!

Лего конструкторите  са наистина креативни и познавателни подаръци за всеки!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *