Промяна

През настъпващата 2017 година има редица неща, които можем да направим, за да извървим поредната стъпка към осъществяване на плановете и мечтите ни. Около нас е пълно с вдъхновяващи дестинации, които могат да ни помогнат да направим това. Представяме ви няколко идеи, чрез които можете да съчетаете промяната с пътуване.

Отлична спортна форма

Всички си обещаваме да спортуваме повече и да ядем по-малко от така наречената храна в супермаркетите. Вместо това обаче по-често се озоваваме приковани към телевизионно предаване за вдъхновяващи дестинации, дъвчейки пуканки. По този начин, макар и без да мърдаме, стремглаво се отдалечаваме от мечтата си да си върнем отличната спортна форма.

Истинското предизвикателство, което можем да си поставим и да надвием мързела си е да спрем с извиненията и да помислим за участие в маратон. Да, маратон, през март, в Лондон. Ако март е твърде близо, тогава нека да бъде през декември, но този път в Хонолулу. На този маратон трябва да изминете някакви си 42 километра. Ако не ви притесняват, значи ще се видим там!

Най-добър готвач

Ако искате да влезете във форма, но не физическа, а готварска, значи трябва да си намерите дестинация, която ще ви предложи среща с част от най-добрите световни кулинарни традиции. Няма нужда да споменаваме, че пътят от бульон от кубче до високото изкуство на приготвяне на храна е труден. В случай че решите да тръгнете по него, потърсете самолетни билети до някоя дестинация из красивата Тоскана. Там освен удивителна природа ще намерите и множество училища за готвачи.

Сърфист номер едно

Карането на сърф е красива понякога трудно осъществима мечта, най-вече заради финансите – екипировка, уроци, дъска. И все пак, когато наистина искате нещо, всичко е възможно. Подарете си една ваканция в Калифорния или Коста Рика и кой знае, може да се окажете следващият Гарет Макнамара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *