5 комплекта чаршафи, които трябва да притежавате

Днес ще разгледаме 5 комплекта чаршафи, които всяко семейство трябва да притежава, за да си гарантира удобство и комфорт, без значение какъв сезон е.

Всяко семейство има своите уникални потребности, но това, което обединява всички е нужната от добър, качествен и здравословен сън.

За да ви дадем възможно най-добрата информация, днес сме се консултирали с експертите по темата SpalnoBelyo.eu.

1. Чаршафи за бебета

Сред най-капризните и трудни за удовлетворяване, между всички възрасти, са бебетата. Тъй като тяхната кожа все още не е изградила защитните си свойства, тя е невероятно нежна и чувствителна на допир.

Децата усещат в пъти по-силно допира на всякакви видове материи, без дори да подозираме, че това може да бъде болезнено за тях. Затова е важно, когато се пазарува за тях, да се вземат специално изработени чаршафи за бебета – добре е да са от памук.

2. Чаршафи за малки деца

При малките деца чувствителността на кожата намалява значително, поне в сравнение с тази на новородените и бебетата под 1 годинка. В сравнение с възрастните, обаче, нещата стоят по различен начин – те все още се нуждаят от грижа и нежност.

Най-добрият вариант е това да намерите памучни изделия и чаршафи от по-висок клас, който е направен специфично за малки деца, от 2 до 6 годишна възраст.

3. Постелки за легло 100% чист памук

Чистотата и качеството на памучните изделия са пряко свързани с качеството на суровия материал, от който са направени. Добре е, когато търсите и гледате за чаршафи, да откриете такива комплекти, които са направени от 100% чист памук.

С тях вие можете да сте сигурни за комфорта на своето семейство дори месеци след закупуване.

4. Комплекти от памучен сатен

Памучния сатен е най-високия клас памучно изделия, тъй като то произвежда най-нежния, гладък и мек допир за всички видове текстил.

Сатенизацията на памука се случва следствие процес наречен версеризация, което е процес използват високо налягане, висока температура и специални химикали за получаване на напълно изравнени нишки.

Точно на това се дължи и отблясъка на самия текстил – високото качество на материята и равните нишки.

5. Спални комплекти за големи легла

Намирането на чаршафи за големи легла може да е трудно, освен ако не търсите на правилните места като SpalnoBelyo.eu.

Там вие можете да откриете всичко нужно за оборудването на своя дом, спалня, кухня и баня и то на отлична цена.

Ниските цени отговарят на високо качество, нещо, което е доста рядко в България – възползвайте се още днес и закупете своите специални чаршафи за спалня още днес.