ARD течна хидроизолация – подходяща ли е за банята

Ако все още не сте чували за така наречената течна хидроизолация, може да се окаже, че сте пропуснали една от най-интересните иновации на пазара за строително-ремонтни материали напоследък.

Това е новост, която е резултат от напредничавото мислене на учени от Дания, вложили доста умения, познания и усилия за да създадат, продукт, от който ще имат полза хората не само в Дания, но и всички краища на света.

Защо ARD е продукт за всеки дом

Трябва да започнем от там, че този продукт може да намери приложение в абсолютно всеки дом. Той може да се приложи в кухнята, в банята, в спалните помещение (най-вече на външните стени), в гаража или дори от външната стена на фасадата на сградата.

ARD се нанася върху всякакви повърхности, в това число и върху бетон. След като бъде нанесен, той попива дори и в най-дребните пори и пукнатини. След като изсъхне хидроизолацията, прави повърхностните неуязвими на вода.

ARD се счита за един от най-висококачествените продукти в тази сфера, тъй като може да се използва при най-различни обстоятелства, а нанасянето му не е трудно за майсторите.

Идеалното решение за банята

Течната хидроизолация за баня на ARD (вижте на Ard.bg) е идеалното решение за банята във вашия дом. Нанася се на стените много лесно. Трябва да се внимава, все пак, това да става прецизно и прилежно.

Идеалният момент за поставянето на течната хидроизолация е още преди да сте преминали към същината и към инсталирането на плочките. ARD в случая ще послужи като една надеждна основа.

След като бъде нанесен защитният слой от ARD

След като веднъж бъде нанесен, този хидроизолационен ARD слой ще осигурява защита от протичане, което на свой ред може да направи стените на помещението наистина непромокаеми.

Ако в миналото сте имали главоболия със своите съседи в резултат на постоянни течове и влага с неизяснен произход от вас към тях, тогава можете просто да поставите течна хидроизолация и с това да сложите край на тези главоболия.

Ако изберете ARD течна хидроизолация преди да се заемете с монтажа на плочките, ще си спестите нуждата от постоянни ремонти, а доволни ще сте както вие, така и хората, които живеят в апартамента под вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *