Ароматни топки – 6 причини защо са най-добрия ароматизатор за стая

Напоследък на пазара се появи нов тип ароматизатори за стая, който трупа все повече почитатели. Напълно натурален и безвреден продукт, той представлява топка, която след опаковане се окачва на избрано от вас място у дома, на вилата или в колата.

Поставена там, тя ще отделя уханието си за дълъг период от време. Тук трябва да вметнем, че ароматната топка се подреди сред най-трайните и издръжливи модели ароматизатори още след появата си на пазара.

Изглеждат добре

Ароматните топки имат интересен и необичаен дизайн, който може да допълни интериора на вашия стилен и уютен дом. Те се предлагат във всевъзможни цветове, като бяло, черно, розово, смарагдово зелено, морско синьо и много други.

Не съдържат химия

Този вид ароматизатори не съдържат химикали и дори оцветителят, с който придобиват оригиналния си цвят е подобен на боята, с която боядисваме великденските яйца.

Напълно безопасни

Тези ароматизатори са произведени по най-високите стандарти и изисквания за качество на Европейския съюз и Съединените щати, така че те са напълно безвредни. Самите топки са направени от естествени фибри, които са натурален продукт.

Траен аромат

Едно от големите предимства на ароматната топка е, че тя има по-траен аромат от почти всички други ароматизатори за стая. Според AirSpice.bg, ароматът може да се запази интензивен повече от 30 дни след като артикулът бъде разопакован. Разбира се, към края ароматът наистина леко отслабва, но все пак е в пъти по-силен от този на други добре познати модели, които губят ухание едва след 2 или 3 дни.

Нови на пазара

Този тип ароматизатори са нови на пазара, ето защо са чудесна идея за подарък. Твърде е възможно хората, на които ги подарявате, да не са виждали подобен артикул до сега, така че да сметнат вашия подарък за много полезен оригинален и интересен.

Оригинални ухания

Ароматни топки за дома

Този вид ароматизатор за стая се предлага в широк спектър от аромати, така че със сигурност да попаднете на нещо, което да ви хареса. Независимо дали сте почитатели на свежи цитрусови нотки, каквато е мандарината, почитатели на класиката, които предпочитат ванилията или пък сте в търсене на нещо по-шик, като например сандалово дърво, със сигурност ще попаднете на нещо което да ви “грабне” със своята свежест и благоухание.