Дамски сандали според тоалета – съчетавайте със замах

Лятото наближава и търсите перфектните дамски сандали или перфектните летни обувки, с които да оборудвате гардероба си? В избора е добре да се съобразите с дрехите, които имате, така че да успявате винаги да завършвате визиите си с лекота и умелост. При вида на един чифт със страхотна визия човек може лесно да се привлече и да направи бърза покупка, а след това да се окаже, че няма на какво да носи обувките.

За да не се случва това, подготвили сме ви основните категории дамски сандали, които разглеждаме според облеклото, с което се комбинират идеално. Тази статия може да ви послужи хем като отправна точка при пазаруване, хем като вдъхновение за по-смели и модерни комбинации на тоалета с обувките.

Равни ежедневни дамски сандали

Една от най-неподходящите комбинации на равната сандалка е с дълъг панталон или дънки тип цигара или вталена кройка. И въпреки това е една от най-често повтаряните в служебна среда. Съветваме ви да го избягвате. По-добре е да комбинирате сандалите с равна подметка долнища с по-широки крачоли, поли и рокли с макси дължина. Те ще се комбинират много по-органично и хармонично.

Хубави дамски сандали или джапанки с ниска подметка с отлично качество и атрактивна цена може да намерите в новата колекция на Stemanelli.com.

Елегантни сандали на ток

Може да придадете различно излъчване на визията, според това дали сандалите са с по-дебел или по-тънък ток, както и в зависимост от неговата форма – трапец, квадрат или заоблена.

Средният ток е страхотен избор за по-сдържана среда и може идеално да пасне на офисния ви тоалет. Комбинира се добре с почти всеки тип облекло и тук трудно ще сбъркате. Освен това носи и повече удобство от един евентуален висок ток.

Последния ви съветваме да запазите за вечерните си визии или срещи с приятели, когато може да си позволите по-изкусително излъчване и удобството не е най-големият ви приоритет. Stemanelli.com разполага с богата колекция сандали с токче в различни стилове, в която лесно може да откриете точното попадение, според вашите предпочитания.

Женски сандали на платформа

Този модел е изключително подходящ за дамите, които биха искали да добавят височина към силуета си, но не биха жертвали цялото си удобство за целта. Платформата неслучайно се предпочита от повечето представителки на нежния пол, защото предлагат страхотен завършек на визията, но и се грижат за комфорта на стъпалото.

Що се отнася до комбинацията с облеклото, много зависи какъв точно модел ще изберете. По-ниските платформи са идеални за носене със сукмани, гащеризони, панталони и рокли поли с А силует. По-високите платформи определено ще стоят добре с долнища с широк крачол и свободни кройки.