5 комплекта чаршафи, които трябва да притежавате

5 комплекта чаршафи

Днес ще разгледаме 5 комплекта чаршафи, които всяко семейство трябва да притежава, за да си гарантира удобство и комфорт, без значение какъв сезон е. Всяко семейство има своите уникални потребности, но това, което обединява всички е нужната от добър, качествен и здравословен сън.

Read more

Дифузери за етерични масла – ползи, предимства и съвети

Дифузери за етерични масла

Съществуват няколко начина за разпространяването на аромата от етеричните масла в помещенията. Най-съвременният и автоматизиран вариант е използването на устройства, наречени дифузери, които са специално разработени за тази цел. Те обикновено се състоят от съд, в който се поставя ароматерапевтичната течност като при включване на уреда се задейства определен механизъм на разпръскване на маслата в цялата стая.

Read more

Въздушни компресори за професионални и лични нужди

Бутален компресор

Най-често срещаният въпрос от купувачите: как един компресор се различава от друг и как да изберем правилния, така че да работи безупречно и да отговаря на изискванията? Ще се опитаме да разберем кои характеристики са най-важни при избора на компресор, как да не сбъркате с производителността и кой компресор е подходящ за каква работа. Какъв компресор да изберем? Компресорите са

Read more

Развод – може ли да мине безболезнено за децата

Развод - може ли да мине безболезнено за децата

Между ⅓ и ½ от браковете свършват с развод, а това никога не е лесно. След като, обаче, сте взели това решение, най-правилното нещо е да се замислите как може това да мине по-безболезнено за децата. Има няколко неща, които можете да направите, така че да причините минимален стрес с това, че се развеждате.

Read more
12325