Качествена нощница – как да я разпознаем

Избор на качествена нощница и как да я разпознаем? Не са много хората, които се замислят особено, преди да се ориентират към конкретен модел спално облекло. А трябва. Това са дрехите, които ни обгръщат по 8 часа всяка нощ (дано!) и които имат доста осезаемо значение що се отнася до комфорт и спокойствие по време на сън.

Днес ще разгледаме един от най-популярните избори в спалните дрехи за жени и момичета, а именно дамската нощница. Какви характеристики да търсим в нея, за да сме сигурни, че даваме парите си за нещо наистина добро, което се грижи за добрия ни сън? Ето го и отговора (или отговориТЕ).

3 основни фактора при избор на качествена нощница

Основно значение в търсенето ви трябва да имат 3 фактора: удобството, функционалността и здравината. Добре е те да ви служат като отправни точки, с които да сверявате конкретния си избор за спално бельо.

За да бъде наистина удобна нощницата, е необходимо тя да е изработена от мек и нежен плат и да е в подходящия размер.

Естествената мекота на памука го прави изключително подходяща материя за целта. Най-добре е да заложите на нощница от 100% памук, а не само с високо съдържание на материала.

Нощницата не бива да е тясна, като обикновено дамите споделят, че перфектно удобство получават, когато вземат с размер по-голям от обичайния си. Съответно не бива да е и прекалено широка, защото това също може да създаде неудобства. В PoPijami.bg се предлагат страхотни памучни нощници, които са добър пример за това.

Функционалната нощница е с правилна кройка и дължина, може да се пере в пералня и е с подходящ дизайн за спане през съответния сезон. Кройката не бива да е плътна по тялото, но не следва и да е оувърсайз, защото в този случай рискувате при въртене да се вдига до кръста. Перфектната дължина е до и малко над коляното.

Към здравината отношение имат естеството на плата и качеството на изработката. Отново тук един сред водещите в класацията материали е памукът, тъй като той запазва здравината си и след многократно пускане в пералнята.

Красива визия – допълнителният фактор, който няма как да изключим

Независимо дали става въпрос за облекло за навън или за спане, дамската дреха винаги трябва да се откроява с наистина красива визия, отразявайки силата на женската хубост и фината женственост. Тук всичко зависи от личните ви предпочитания за стил, но ви препоръчваме те да не изместят горните три фактора, а да ги допълнят в намирането на перфектната спална рокля. Фини модели, подчертаващи женската нежност и осигуряващи необходимото качество може да закупите и онлайн на PoPijami.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *