Как бързо и лесно да се отървем от петната от вино или друг алкохол

Колкото и да не ни се иска да си го признаем, то почти нито една вечер не може да се размине, без разлято вино по пода или храна, която да е попаднала върху любимия ви килим. Това важи с пълна сила най-вече за семействата с малки деца. Всеки родител ще потвърди, че колкото и добро възпитание да получава неговото дете, то в бързината често пъти ставаме свидетели на подобни неприятни явления. В крайна сметка, не виждаме причина за срив в настроението или прииждаща вълна от безпокойство.

Добрата новина е, че всичко на този свят е поправимо, включително и петната от вино или друг алкохол, попадащи върйу килима. Единственото, което се изисква от вас, е да запазите спокойствие, да прочетете изписаното по-долу в редовете, да си набавите нужните средства и да запретнете високо ръкави. Постарайте се да си отделите достатъчно време, което да посветите на почистването на подовите настилки.

Онези от вас, които са твърде убедени, че професията им не позволява да се лишават от никакво време, то най-добре да се огледат за друга алтернатива. Ако ли изпитвате затруднение в откриване на по-добър вариант, то ние бихме могли да ви посъветваме да се свържете с някоя реномирана и утвърдена фирма за почистване по домовете, чиито услуги са достъпни за вас или сте получили препоръка от близки, приятели или роднини.

В случай, че и това представлява известно затруднение и последното нещо, което искате, е да се заемете с проучване фирмите за почистване на пазара, то отново ви предлагаме безрезервно съдействие и помощ. Можете да разгледате услугите на Borisov-Clean.com и ви гарантираме, че ще останете изненадани от безкомпромисния професионализъм и коректното отношение на всеки един от членовете на екипа от фирмата. Освен всичко останало вашият дом, включително и подовите настилки, ще блестят от чистота, а върху килимите ви няма да има и помен от разлято вино или друг вид алкохол.

Измиване на подови настилки

Фирми за почистване в София

Какво се изисква от нас да направим, ако сме разлели вино

Ако ли все пак възнамерявате сами да се справите с проблема, то ние ще ви посочим няколко изключително действащи трика, които самите ние сме прилагали, и резултатите от тях са, меко казано, внушителни и впечатляващи.

Както и сами можете да предположите, бялото вино не се явява като кой знае какъв враг на подовите настилки, независимо от това дали тъканта е светла или тъмна. Обикновено, след разливане на бяло вино по килима, единственото, което се изисква да предприемете като действие, е да попиете течността и след което да потъркате с гъба или специална четка за килим, така че да отстраните до максимум напитката от пода.

Червеното вино обаче е съвсем друг случай и при него се налага да действате съвсем по-акуратно. Ако не подходите правилно към него, то рискувате върху подовата настилка, без значение дали става въпрос за килим, мокет или друг вид, то петната ще се превърнат в перманентни, а техният цвят ще наподобява цветовете на патладжаните.

Най-ефективният метод за справяне с петната от червено вино е като ги залеете веднага след „злополуката” с бяло вино. Някой домакини категорично отричат този метод, заради това, че не могат да го понесат. Доверете ни се и ви уверяваме, че резултатите няма да се забавят.