Какво да търсим при избора на букмейкър за спортни залози

В днешно време е невъзможно за един човек да прави спортни залози без помощта на букмеймър като inbet.com.

От една страна това е заради лицензирането, което е нужно за правене на официални спортни залози, от друга страна е заради законодателството в България.

Затова не е случайно, че 99% от хората, които правят спортни залози искат да намерят възможно най-добрия букмейкър с български корени.

Темата на този текст ще обхване това, за което трябва да внимаваме, когато избираме букмейкъри.

Да има лиценз в България

Спортни залози в ИнбетНай-важното нещо от списъка със задължителни изисквания за вашия нов букмеймър, е това той да притежава лиценз за хазартни и спортни игри в България.

За да получи, която и да е организация лиценз за хазарт в България, тя трябва да премине през доста дълъг и специализиран процес.

Този процес служи да създаде на безопасна среда за игра, в която се гарантира, че хората правещи залози няма да бъдат излъгани или подведени – всичко трябва да е черно на бяло.

Да предлага бонуси за друго освен създаване на акаунт

Много платформи за спортни облози и онлайн казина предлагат бонуси за всеки нов клиент, но много малко от тях продължават да поощряват своите клиенти, освен ако не са вложили много пари в профилите си.

На вас ви трябва платформа, която се грижи както за големите си играчи, така и за малките. Това показва едно разбиране, че малките играчи всъщност са тези, които правят най-много пари и влагат най-много усилия в своите залози.

Ако един букмейкър предлага бонуси не само при правене на профил, но и при продължителна игра или при периодични промоции, то тогава вие сте намерили доста читав екип от професионалисти.

Да бъде коректен към своите клиенти

Коректността на един букмейкър е показна за неговия цялостен манталитет, принципите, които го движат както и за това, което можете да очаквате в бъдеще.

Ако срещате чести оплаквания от хора, които имат лош опит с някои конкретен букмейкър, то е най-добре да избягвате техните услуги.

Важни услуги, които трябва да бъдат абсолютно коректни са тегленето на залози, на средства от акаунта и възможността за стопиране на акаунта без протичане на такси.

Важно е също така да имате достъп до светкавична техническа подкрепа, особено ако залагате през интернет.

Платформи като inbet.com влагат огромни усилия в това да предоставят гладка и безпроблемна игра на всички свои клиенти, без значение интернет връзката им или смарт устройството, което ползват.

Забавяне в помощта при технически проблеми в неправилният момент, например докато теглите пари или правите време чувствителен залог, може да е пагубен за вас.

Бързо оттегляне на спортни залози и теглене на пари

Движението по сметката ви в платформата на даден букмейкър, трябва да е напълно свободно, без значение дали инвестирате или теглите пари.

Нетипично е за една платформа да прави проблеми при инвестиране на пари, но има немалко случаи на сериозни забавяния и проблеми при теглене на пари.

Затова е добре да проверите една платформа за спортни и футболни залози за правилата и изискваният при теглене, за да не останете неприятно изненадани в бъдеще.

Платформи като inbet.com гарантират на своите клиенти бързо отваряне, инвестиране и теглене на пари от сметките намиращи се в тяхната платформа, без излишни забавяния или проблеми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *