Кре алкалин – подобреният креатин

Креатин е име, което няма нужда от представяне представяне пред онези от вас, които не пропускат тренировка в залата и не се предават пред нищо, за да постигнат целите си.

Това, че е толкова разпространена добавка сред любители спортисти и професионални атлети, си има своите не маловажни причини.

Ефектите от приема му върху мускулната маса са видими, както е видимо, че тренировките ви са много по-интензивни след повишените нива на енергия и подобреното възстановяване.

Всеки, който се е докоснал до неговата мощ като фитнес добавка обаче е наясно с една мъничка обществена тайна – той ви кара да подпухвате и да задържате вода и причинява спазми в корема. Освен това част от ефекта му се губи, тъй като голяма част креатинът се превръща в креатинин преди да достигне до мускулите.

Съвременният свят обаче може да намери решение и на най-сложните проблеми, ето защо производителите на добавки създадоха кре алкалин – подобреният креатин.

Какви са ползите от приема на кре алкалин

Кре алкалинът чисто и просто не се преобразува в креатинин и доставя на мускулите пълният ефект от приема на добавката. Наричан е също „буфериран креатин“ и се усвоява много по-добре от организма.

Поради това, че целият креатин в него се усвоява от организма, кре алкалинът ви набавя много повече от това вещество с приема на по-малко количество от добавката.

С употребата му можете да зачеркнете всякакви стомашни проблеми, подуване, задържане на вода, спазми и дискомфорт.

Освен това, за разлика от креатина, той не изисква да го приемате в определен цикъл и не се нуждае от фаза на зареждане. Ефектите му идват мигновено.

Ако сте готови да промените начина, по който тренирате, като го отведете на следващо ниво, ви очакваме на Workout.bg.

Положителните ефекти от приема на кре алкалин са същите като тези на креатина. Той подобрява атлетичното представяне и ви помага да правите повече и по-натоварващи серии като повишава издръжливостта.

Кре алкалинът ограничава и производството на млечна киселина в мускулите по време на тренировка, която е основният виновник за мускулната треска. Той ускорява възстановяването на разкъсаните мускулни влакна и по този начин индиректно спомага и за по-бързото изграждане на нова мускулна тъкан.

Голяма част от креатина в човешкото тяло се съхранява и в мозъка. По тази причина кре алкалинът може и да подобри мозъчната дейност, паметта и концентрацията и да успокои нервите ви.

В Workout.bg ще намерите най-доброто, подбрано от пазара за фитнес добавки, с което гарантирано ще постигнете целите си в максимално кратки срокове.