Лубриканти – как правилно да ги използваме

Всеки зрял човек, без значение дали става въпрос за мъж или жена, е наясно с това, че  при използването на лубриканти не съществува възрастова граница. Изключително погрешно е схващането, че младите жени не бива да си служат с подобни смазочни средства, тъй като те не изпитват потребност от тях. Истината е, че всеки от нас има свободата да разнообразява сексуалния си живот по начин, за който сметне за добре, стига да извършва своя избор наистина внимателно.

Тук е моментът да споменем, че съществува едно правило, обвързано с покупката на подобен продукт, което ние сме длъжни да ви напомним. Винаги отдайте внимание на състава, който е изписан върху опаковката, тъй като по този начин ще си гарантирате безопасността, спокойствието и не ще се натъкнете на неприятни гъбични инфекции след време.

Предлагаме ви още да пазарувате от лицензирани обекти, чиито асортимент е с ясен произход. В този ред на мисли ще отклоним вниманието си за момент в една друга посока и ще ви споменем за секс магазина Sexo.bg, който с времето успя да се докаже като един от лидерите на пазара, предлагащ на жените и мъжете всичко онова, от което те се нуждаят, способстващо за подобряването на сексуалните им преживявания.

В редовете по-долу ще се фокусираме предимно върху това как правилно да използвате лубриканта, който сте си закупили, така че да не се изпитвате никакви разочарования след употребата на смазочния материал.

Онлайн магазин за лубриканти

Какво трябва да знаем при използването на лубриканти по време на секс

Използването на този продукт в никакъв случай не е нещо крайно належащо. Както споменахме и по-горе в текста, вие сами взимате решение, относно това какъв точно лубрикант да си закупите, спрямо личните ви цели и предпочитания. При някои двойки смазочният материал спомага за увеличаване продължителността на сексуалния маратон, докато при други, той разкрива съвсем нови и непознати хоризонти за тях.

Специалистите съветват това иновативно въведение да се използва, тъй като ползите от него са съществени и в никакъв случай не бива да се пренебрегват. Ако обаче сте в търсене на подходящия за вас продукт, но смятате, че нямате почти никакви познания, то нашият съвет е да се допитате до обслужващия персонал, чиито насоки ще ви помогнат да направите правилна инвестиция.

Приятните ползи от лубрикантите са валидни както за мъжете, така и за жените. Те обаче могат да бъдат причина и за неприятни усещания, които в най-честите случаи засягат единствено нежните създания. Ето защо сме решил ида споделим с вас няколко практични съвета, които да ви насочат към правилното използване на смазочните продукти.

Препоръчително е да не използвате лубриканти, които са на маслена основа, в комбинация с латексови продукти, тъй като те обикновено нарушават целостта на силикона. Ако презервативите са единственото средство, на което разчитате от постъпването на нежелана бременност, то важно е да се съобразите с това, за да не се окаже накрая, че маслената основа е компрометирала защитата.

Онези от вас, които са привърженици на лубрикантите на силиконова основа, не бива да ги използват със силиконови секс играчки, тъй като това би могло да доведе до повреждани на самите аксесоари и неприятни последици за партньорката.

Искрено се надяваме съветите ни да са ви били полезни ида сме успели да отговорим на поне една малка част от въпросите, които в продължение на дълго време сте си задавали!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *