Предимства и недостатъци на наемането на кола от летището

Ако пътувате до друга страна или друг град по работа, в повечето пъти осигуряването на транспорт е един от основните въпроси, които трябва да се уредят, при това, трябва да се уредят доста време предварително.

Много е неприятно да кацнете на летището и след дълъг полет да тръгнете тепърва да търсите начин да стигнете до избрания хотел. Дали да вземете такси? Или метро? А може би автобусът спира наблизо?

Всички тези опции може и да имат своите плюсове, но нито една от тях не може да се мери с наемането на автомобил. Поне когато става дума за удобството и комфорта, които тази опция предлага.

Предимствата на наемането на автомобил от летището

Наем на кола от летищеНесъмнено, основното предимство е удобството, защото така ще можете много лесно да достигнете до вашия хотел. Няма да мислите за други опции и няма да се лутате около терминала, търсейки някакъв обществен транспорт.

Просто ще натоварите в колата багажа си и ще се отправите към своя хотел. Освен всичко друго, наемането на кола ви дава възможност да запазите стая в хотел, който е по-далеч от центъра.

Много често тези хотели са доста по-луксозни, модерни и добре уредени, но цените има са на половина. Това определено ще компенсира сумата вложена в рент-а-кар услуга (разгледайте предложенията на SofiaRenaACar.bg).

Недостатъка да наемем автомобил на летището

По правило, компаниите за отдаване на коли под наем много често поставят по-висока тарифа за автомобили, които са наети от офис на летището или се доставят на клиента на летището.

Разбира се, това си има основателна причина и съвсем не е някаква приумица на самите рент а кар агенти. Не си мислете, че те по някаква причина просто са решили да ви искат повече за своите превозни средства.

Всъщност, причината за по-високата цена е в това, че колите, наети на летището, почти винаги са по-скъпи поради допълнителни данъци и такси. Това може да добави поне 20% към цената.

По тази причина, много агенти препоръчват сами на своите клиенти да посетят лично офис на фирмата или да поръчат автомобила на друга локация, с което има отлична възможност да се получи по-добра цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *