Вибро яйце – предимства и особености

Мнозина не могат да разберат защо вибро яйце се нарича така, след като определено не прилича по нищо на което и да било яйце, което някога сме виждали през живота си.

Но какво значение има как се нарича, когато за няколко години този тип артикули успяха в голяма степен да изместят класическите дилда и вибратори, предлагани в еротичните магазини.

Управление на вибро яйце с дистанционно или с апликация през телефона

Едно уникално предимство на този тип вибратори е, че обикновено разполагат с дистанционно управление. По-модерните модели разполагат с по няколко различни режима на вибрация (разгледайте на Sexo.bg).

Това дава много добра възможност да управлявате своята секс играчка от разстояние, без да се налага непосредствено да боравите с нея със собствените си ръце.

Нестандартна форма и по-успешен дизайн

За разлика от класическите вибратори, вибро яйцето не е направено за да прилича на мъжки член, а по-скоро за да съвпада с особеностите и контурите на интимната зона на жената.

По този начин всяко вибро яйце доставя по-голямо удоволствие на жената и успява да достигне и стимулира по-ефикасно така наречената G-точка. Ако обърнете внимание на формата на този тип играчки, ще забележите нещо интересно.

Те са значително удебелени, за сметка на много по-умерената, дори малка дължина, което може да отговори на представителите на мъжката половина само по себе си на въпроса какво носи удоволствие на женската анатомия.

Допълнителна стимулация

Макар да не е характерно за съвсем всички модели, които се предлагат, вибро яйцата определено могат да се похвалят с някои нестандартни решения, които се добавят към по-луксозните модели.

Една такава екстра са допълнителните приспособления за стимулация на клитора, които му въздействат директно за по-голямо удоволствие.

Безопасност при употреба на вибро яйце

С цел постигане на пълна безопасност при употреба, повечето модели разполагат със специална връв за поставяне на китката или за издърпване, която гарантира, че в никакъв случай и при никакви обстоятелства няма да се случи така, че вибро яйцето да не може да излезе.

Друг много важен момент е поддържането на чистотата на приспособлението. Никога не позволявайте на друг човек да използва вашата секс играчка. Освен това, трябва да я почиствате старателно с топла вода и сапун след всяко използване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *