Абитуриентски рокли – как да направим правилния избор

Много преди най-важното събитие в живота на ученичките, а именно абитуриентските балове, те внимателно обмислят образа на дипломирането си, избирайки всеки детайл. Основният елемент на визията на бала, разбира се, ще бъде вечерна рокля.

АБИТУРИЕНТСКА РОКЛЯ ПРИНЦЕСА TERANI COUTUREСъс сигурност всички завършили момичета искат да блестят по шикозен начин на толкова дългоочаквания абитуриентски бал. Ето защо решихме да посветим тази статия на нови и свежи модни тенденции за абитуриентски рокли софия и страната.

Висока кройка

Започваме нашия модерен преглед на абитуриентски рокли и говорим за рокли с цепки. Модна рокля в този дизайн винаги привлича ентусиазирани погледи, карайки ви да затаите дъх от изтънчен и в същото време атрактивен вечерен вид. Интересни ще бъдат абитуриентските рокли с вталени силуети, допълнени от висока цепка, създаващи акцент върху стройните ви крака.

Дантела

Дантелата ще бъде мега популярна през следващия сезон, като се има предвид факта, че дизайнерите предлагат да я носите не само по празници, но и в ежедневието, а с избора на красиви и нежни рокли за бала в дантелена версия ще бъдете в центъра на вниманието. Тънки презрамки, втален силует, висока цепка с дантелени детайли. Разкошни абитуриентски визии се предлагат с рокли, изцяло от дантела или украсени с орнаменти от дантела.

Отворен гръб

Вечерната бална визия изисква едновременно елегантност и ефектност от момичетата, които могат да бъдат вдъхновени от рокли с отворен гръб. Тънките връзки и малък шлейф придават нотка на лукс и шик на абитуриентска рокля с отворен гръб, особено когато са съчетани с пайети.

Рокли с пайети

Къса бална рокля Terani CoutureИскрящи, сякаш от кристали в абитуриентски външен вид са пайетите, които украсяват топ моделите абитуриентски рокли от новия сезон. Предлагаме да въплътим най-красивите вечерни визии с модни рокли с пайети. Тя може да бъде както къси модели, така и дълги, покрити изцяло с пайети или под формата на многоцветни ивици, които във всеки случай изглеждат просто прекрасно в модните абитуриентски визии.

Къси рокли

Планирате ли да прекарате абитуриентската си вечер активно, да се движите много и танцувате на дансинга цяла нощ? Тогава красива къса рокля за бала трябва да бъде вашият избор. Такъв модел рокля ще стане по-практичен и няма да възпрепятства движенията ви. Къси абитуриентски рокли с дълги ръкави и бродерия, кристали и декор на драперии, отворени рамене и пухкава пола ще завършат идеално образи на младите дами за бала.
Възползвайте се от нашите идеи и изерете най-подходящите за вас абитуриентски рокли София.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *