Гмурнете се в красивия свят на количките за бебета

Също както за повечето неща в тяхното обръжение и живот, жените отделят много време за избиране на подходящите колички, с които да посрещнат подобаващо у дома свята първа рожба. Мъжете, също както при кошарките и люлките, се интересуват предимно от удобствата и качеството на детските колички. Безспорно, вълненията покрай новороденото са много и поради тази причина всеки се нуждае от препоръки и съвети как точно да постъпи и какво да купи.

Това е и нашата задача – да ви ги предоставим!


Още от доста години насам, традициите и актуалностите както при столчетата за кола и шезлонгите, така и при бебешките колички са се изменили драстично, благодарение на поколенията, икономиките и техните нововъведения. В наши дни, магазините за бебешки колички представят широко разнообразие от всякакви марки – както родни, така и чуждестранни.

А витрините са се превърнали в многоцветна и пъстра градина, от която не ти се иска да откъснеш нито едно цвете. Най-често използваните за тях материали са текстил, пластмаса, метал, алуминий, силикон и платове.

Една от най-популярната марка в страната без съмнение са производителите на детски колички Чиполино. Техните най-нови модели са изключително иновативни и залагат най-вече на сигурността. Притежавайки големи задни колела с вградена спирачка и самоблокиращи се предни такива, както и предпазващ полан отпред, ганарантират по-голяма и надеждна сигурност при възникнала опастност на пътя. На вниманието на всички родители се предлагат както едноцветни и семпли, така и възможно най-възхитителните и шарени модели, които биха накарали дори бебе да проговори!

Доста предпочитан такъв е този с картинки на животни или животински принтове, върху които то лесно ще се научи да ги разпознава. След тях се нареждат класическите плодови и зеленчукови щампи, които са истински помощник в борбата със злоядия непослушко.

Истинско луксозно царство са стилните и елегантни кожени колички, които могат да се срещнат в кафяво, черно и бяло. Те са сто процентова гаранция, че в тях нито вие, нито детето ви никога няма да останете незабелязани. А за мамите с по-разчупен стил се предлагат и колички с ефект на цветни пиксели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *