Есенно настроение у дома

Отпуснете се и затворете очи за минута. Представете си, че на вън е есен, а вие сте някъде в тиха и прохладна гора и се наслаждавате на великолепните багри, създадени от този сезон. Как се чувствате? Ободрени, заредени и без съмнение вдъхновени.

Страхотните цветове на есента имат свойството да ни успокоят и да ни зареждат с позитивна енергия. Жълтото, например, носи усещането за радост, щастие и добро настроение. Също така, действа ободряващо и стимулира умствената дейност. Зеленото, от своя страна, успокоява, а оранжевото олицетворява страстта, поривът за промяна и силата на индивидуалността.

Именно за това, всеки есенен пейзаж въздейства силно върху нашето съзнание и винаги ни кара да се чувстваме повече от добре. Какво ще кажете, да пренесете това усещане в дома си? Така ще можете да му се наслаждавате постоянно и винаги да черпите енергия, когато имате нужда.

Голямото разнообразие от панели за стена ви дава именно тази възможност – да изберете едно неповторимо произведение на изкуството и то да се превърне във вашия източник на красота и енергия в дома ви. Вариантите са толкова много, че няма как да не попаднете на този, който най – добре ще пасне на вкуса ви. Размерите и материала, използван при изработката също са разнообразни. Можете да изберете пана от няколко части, формиращи един пейзаж, или пък просто да заложите на цяла картина.

Ето и няколко варианта, които можете да намерите на kartini.bg и то на доста добри цени:

  1. Декорация за стена – Есенни дървета – от 60 лева

Можете да избирате между следните материали:

  • PVC плоскост;
  • Канава ( платно ) от поликотън;
  • Канава ( платно ) от 100 % памук.
  1. Декорация за стени – Есен в езеро – от 60 лева

Това е още един впечатляващ есенен пейзаж, на който можете да станете горд притежател. Отново разполагате с избор между различни формати и размери.

  1. Декорации за стени – Букет от есенни цветя – от 60 лева

Страхотния букет от есенни цветя със сигурност би озарявал всеки дом, а собствениците му ще се му се радват искрено, всеки път щом го погледнат.

Всеки един от тези модели е изключително подходящ за хол или всекидневна, просто трябва да съобразите формата и размера с вашите лични предпочитания. Чрез тези пана вие имате чудесната възможност да очаровате гостите си от стила и настроението, които сами ще сте създали в дома си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *