МОСЮ БРИКОЛАЖ/MR BRICOLAGE – актуален каталог-брошура

Веригата магазини за техника и строителство Мосю Бриколаж ежемесечно публикува каталог с промоции на градинска техника и обзавеждане за дома. В актуалния каталог може да намерите много и разнообразни намаления на различни групи стоки:

Mr.Bricolage е верига магазини от типа “Направи си сам”. В България навлизат през 2000 година, като до момента има открити 11 магазина. Каталозите и брошурите се публикуват веднъж месечно, като в тях може да откриете редица стоки на промоция.

В сайтът на компанията може да откриете групирани стоките, които се продават в магазините, а също така и секция с майсторски съвети за всеки. В Мосю Бриколаж предлагат и редица услуги, които са в помощ за всяко домакинство. Повече за тях може да прочетете в сайта или да попитате на “Информация” в магазините.

Mr.Bricolage е търговска верига магазини за популярни и по-скъпи артикули за дома и градината. Там можете да закупите: декоративни елементи за дома, възглавници, тапети, електроуреди за поправка и ремонт, бои, лакове, почистващи препарати, обзавеждане за баня и градина. Допълнителни услуги: рязане на дърво и стъкло, поставяне в рамка, смесване на бои, направа на ключове, гаранционен сервиз, транспорт на закупените продукти.

Магазини на Бриколаж има в: Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Плевен, Пловдив, Русе, София

www.mr-bricolage.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *