ОРИФЛЕЙМ/ORIFLAME – актуален каталог-брошура

Ежемесечно Орифлейм публикува каталог с актуалните тенденции в козметиката с невероятни и изгодни предложения. В актуалния каталог може да откриете редица намаления на дамска и мъжка козметика. Разгледайте го тук:

Орифлейм е козметична компания, създадена през далечната 1967 година. За близо половин веоковно съществуване тази малка компания се е превърната в международен мащабен проект в над 60 държави.

Каталозите и брошурите на Орифлейм се публикуват обикновено веднъж месечно, но понякога е възможно да има и по-малки промо оферти, публикувани по-често. Компанията работи на принципа на франчайз и всяко физическо или юридическо лице може да кандидатства за представител и да продава от свое име.

Промоциите, които предлага Орифлейм са свързани на 90% с дамска козметика – парфюми, бижута, лакове, грим и т.н. В сайтът на компанията всички продукти са разделени в няколко основни категории – грижа за косата, грим, аромат, грижа за тялото, коса, аксесоари, wellness, very me и малка категория отредена за мъжете.

Консултанти на Орифлейм може да откриете в цяла България.

bg.oriflame.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *