Работна виза за Русия с помощта на ММ Травел

Работната позиция, на която се намирам вече доста време, е пряко свързана с Русия, което в днешни дни не е често срещано явление. Бизнесът се развиваше успешно и беше въпрос на време човек от нашия отдел да бъде командирован там. Въпреки че донякъде го очаквах, все пак изживях лек шок, когато ми съобщиха, че аз съм човекът, който ще замине да работи в Русия за две години. След като започнах да осъзнавам какво точно ме очаква, шокът постепенно премина в интерес. Винаги съм харесвал и съм искал да посетя тази държава, а сега ми се отдаваше чудесна възможност да я разгледам в детайли и да се потопя в нейната култура.

Както често се случва в нашата компания, заминаването ми за Русия трябваше да бъде осъществено максимално бързо. Важно беше да се заемем веднага с необходимата документация. Най-сложни изглеждаха нещата с изваждането на специална работна виза, с която да мога да върша работата си безпроблемно на територията на Русия и да пътувам без никакви пречки. Реших да използвам услугите на агенция ММ Травел, тъй като мои приятели ми я препоръчаха като чудесен помощник завсичко свързано с пътуванията. Споделиха ми, че нейните служители оказват пълно съдействие за изваждане на виза за Русия и по този начин процедурата максимално се улеснява.

Свързах се с агенцията и получих информация относно документите, които ми трябват. Освен валиден международен паспорт и снимка, трябваше да подготвя също и медицинска застраховка за периода на работния ми престой, документ за изследване за СПИН, поканата от руското министерство на вътрешните работи и копие на всички платени такси. Хубаво беше, че в пакетната цена за услугата към ММ Травел се включваха всички такси наведнъж.

Останах изключително изненадат от скоростта и ефективността, с която работят представителите на тази агенция. Получих визата изключително бързо и без никакви затруднения. Вече почти една година успешно работя в Русия без проблеми. През този период пътувах до и от България няколко пъти и всичко премина напълно гладко. Фирмата действително се оказа ценен помощник за получаване на виза за работа в Русия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *