ТЕХНОПОЛИС/TECHNOPOLIS – актуален каталог-брошура

Актуалната брошура с промоции на веригата Технополис може да откриете тук. В нея ще видите всички намаления и отстъпки за посочения период – телевизори, компютри, отоплителна и охладителна техника и още много:

Технополис е верига, която е специализирана в продажбата на бяла, черна, офис и IT техника. Първият магазин от веригата е отворил врати през 2001 година. В момента в цяла България има над 30 магазина. В търговските обекти може да откриете над 25 000 артикула и богато разнообразие.

Брошурите и каталозите с промоции на Технополис се публикуват средно около веднъж месечно. В тях може да откриете разнообразни групи стоки, които се продават на намалена цена за посочен период от време. Отделно от тези брошури Технополис предлага онлайн промоции и по-евтино пазаруване при покупка онлайн.

Онлайн магазинът на Технополис предлага добра подреденост по категории на всички артикули. Може да откриете следните категории: TV и видео, Аудио, Фото и видеокамери, Авто и GPS, Компютри и периферия, Компютърни аксесоари, Игри и забавления, GSM и таблети, Малки електроуреди, Климатици и отоплители, Домакински електроуреди.

Магазини на Технополис има в:

онлайн магазин, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, София, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол

www.technopolis.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *