5-те най-удобни джапанки за деца

Всеки член на семейство може да има полза от носенето на джапанки, но повече от всички децата могат да получат най-голямо удоволствие.

С новите селекции и колекции от детски джапанки за 2022-ра година вече налице, родителите в цяла България имат възможността да направят невероятно забавен избор за своите рожби.

На сайтове като Stemanelli.com можете да откриете огромно разнообразие, с което да зарадвате едно дете. Днес ще разгледаме 5-те най-удобни джапанки за деца за лятото на 2022-та година.

1. Джапанки с каиши

Джапанките с каиши са класически избор, най-често подбиран от родители за техните деца, тъй като този вид джапанки позволяват подсигуряването на обувките към крачетата на детето.

Те могат да имат един или два каиша, наподобяващи функционалността на сандалите. По въпроса с удобството на този вид модели, доста родители смятат, че те са страхотен избор като първа джапанка за едно малко дете.

2. Джапанка тип „сандали”

Джапанките тип „сандали” имат значително по-високо поставен каиш, който стига малко под глезена на детето.

Този вид конструкция се прави, за да даде на детето по-висока сигурност при бягане, като значително намали вероятността на това крачето да се изплъзне от джапанката.

Тези джапанки се правят от специфичен вид гума подсилена с полиетиленови нишки, за да гарантира тяхната якост дори при най-интензивните дни и движения.

3. Детски джапанки с ергономична стелка

Както възрастните, така и децата се нуждаят от удобна обувка, а в селекцията на Stemanelli.com, вие ще намерите най-удобните, а именно джапанките с ергономична стелка.

Тази стелка се напасва на формата на крака на детето, като така помогне за правилното му израстване при дългогодишна употреба.

Този вид джапанки могат да се намерят в размери за малки деца или юноши, като по този начин вид дава възможност да продължите традиция на носене на удобни обувки.

4. Детски обувки с дълбок грайфер

Децата обичат да бягат, скачат и да щуреят като цяло, с новите детски джапанки с дълбок грайфер вие можете да бъдете сигурни, че вашето дете ще щурее в пълна безопасност.

Дълбокият грайфер е доста удобен за ходене по иначе хлъзгави повърхности, в парка след дъжд, на плочките в банята или други места, чиято основа не е особено стабилна.

5. Детски чехлички тип „Крокс”

Кроксовете за деца са невероятно удобен избор, тъй като комбинират сигурността на кроксовете и проветривоста на джапанките за деца.

Този вид детски обувки имат перфориран основа, която позволява за проникването на освежаващ, чист въздух под петите на детето, като по този начин намаляват изпотяването и дискомфорта при по-дълго носене.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *