Да спасим партито!

Има много начини да се провали едно парти – събирането на пари, двоуменето какво да се купи с тях, носенето на тежки торби с покупки – една слаба организация може да окаже много негативно влияние върху настроението.
Можем ли да избегнем това?
Има един метод, който тепърва навлиза в България – онлайн пазаруването. Другите държави отдавна имат тази практика, но ние все още сме скептични. Мислим си: „Няма ли да ни измамят, заслужава ли си?“ Да, заслужава си – онлайн пазаруването спестява пари, време и нерви!
Как да повярваме в него?
Ако пресметнете по колко време ви е нужно всеки месец за пазаруване, никак няма да сте доволни от цифрата. Супермаркетите улесняват покупките – има много неща на добри цени на едно място. Но помислете как се лутате с часове, за да намерите това, което ви трябва, промоционалните продукти, които постоянно се сменят – искате да купите водка и мезе, но докато за мезето тече 10% отстъпка, водката ще бъде намалена следващата седмица. Досадното чакане на касата, вечните проблеми с бавни касиерки, които винаги са от вчера на работа и още не се ориентират кое как се маркира – тези недостатъци могат да ви развалят настроението. Недостатъци, които онлайн пазаруването няма.
Ще пазарувам онлайн, но откъде?
Promofiesta.BG е сайт за продажба на качествен алкохол, безалкохолни, храни и др. директно от вносителя на уникално ниски складови цени. Докато стоката в магазина преминава през склад и дистрибутор, за да се стигне до купувача, който трябва специално да иде да си я купи, Promofiesta.BG я доставя директно от склада до жилищния ви вход, при това безплатно при поръчка над 50 лв. на територията на София.
Не вярвам, че може да е истина?
Всичко това е напълно възможно, защото Светът все повече се обръща към помощта на новите технологии. Времето е ценно, парите също, затова се измислят начини да бъдат спестени. През колкото по-малко инстанции премине една стока, толкова по-ниска е нейната цена, когато стигне до купувача – системата на Promofiesta.BG е създадена, за да ви спести време, излишни усилия и пари!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *