Какво представлява лифтинга с мезоконци

Лифтинга с мезоконци е процедура с нарастваща популярност, тъй като тази процедура успешно замества оперативния лифтинг. Самите конци са толкова тънки, че на практика е напълно невъзможно да се забележат под кожата.

Те се прекарват по определена линия с помощта на най-тънките игли, които можете да си представите. Тези мезоконци имат невидими микроскопични зъбчета, които имат за цел леко да придърпат кожата в желаната посока. Веднъж поставени, те не се махат, тъй като се разтварят в тъканта съвсем скоро.

Къде се поставят нещата при лифтинга с мезоконци

Конците се поставят в онази част от лицето, която искате да коригирате. Това може да е челото, около очите, скулите, устните или шията – процедурата може да се приложи на практика върху всяка зона. Освен това, процедурата може да се използва и за коригиране на някои дребни недостатъци в други части по тялото или нещо, което просто на вас не ви харесват.

Остават ли белези

Белези не остават абсолютно никакви. Всъщност, дори и непосредствено след процедурата няма да има следи от убождане, синини или каквато и да е друга следа, която да подсказва за това, че сте си правили лифтинг (разгледайте в AestheDerm.eu).

Колко време отнема процедурата

Този тип процедура се извършва изключително бързо и дори не е необходимо да си взимате почивен ден от работа. Достатъчно е да помолите за един допълнителен час към обедната почивка и сте готови. Цялата процедура по лифтинга с мезоконци трае около 40 – 45 минути (все пак зависи колко места по лицето искате да стегнете).

Изпитва ли се някакъв дискомфорт

След процедурата ще усещате единствено едно леко опъване, което дори ще забравите малко след това. Самото то трае понякога ден, два или малко повече, но за няколко дни със сигурност ще е отминало и ще сте забравили, че сте ходили на процедура. Не се притеснявайте от това, че ще ви боли. При този тип процедури не се изпитва болка.

Лифтинга с мезконци, изгоден ли е като цена

Цената, която ще заплатите за лифтинг с мезоконци е поне 3 пъти по-малка, отколкото бихте платили за оперативен лифтинг, а понякога разликата може да е и много по-голяма. Да не говорим, че след операция възстановяването е много бавно и човек дори не може да ходи на работа, а следователно и да печели пари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *