Протектори за телефон, които пазят от любопитни погледи

Всеки човек, който е решил да похарчи малко повече за мобилен телефон, трябва на свой ред и да помисли за това, как да защити устройството си от повреди. Смартфонът може да падне на земята само за един миг, след което изобщо да не е годен за ползване.

Тъй като основната част, с която работим при ползването на смартфон е дисплеят, именно на него трябва да обърнем малко повече внимание, тъй като дори и малка точка или драскотина може да наруши сериозно качеството на работата.

За съжаление, надраскванията и нараняванията далеч не са единственото от което трябва да пазим своите устройства. Не по-малко вредни, макар и по един малко по различен начин, са досадните и любопитни погледи, които телефонът много често отнася.

Намаляват видимостта на нежелани странични наблюдатели

Течни протектори за мобилни телефониНяма нищо по-досадно от това да се опитате да початите с приятел на някоя пейка в парка или на автобусната спирка и да забележите, че някой случаен досадник около вас надзърта в телефона ви за да види, ако е възможно нещо от вашата кореспонденция.

Една от ползите на това да се използва протектор за телефонен дисплей е това, че някои от по-специалните и качествени видове (вижте в MyTel.bg) пречат на страничните наблюдатели около вас да гледат какво пишете в телефона си.

Личната кореспонденция за това е лична, за да остане само за вас и за човека с когото водите разговор. Още по-досадно е когато става дума за електронно банкиране или пък за въвеждане на някаква парола. Тогава страничните любопитни погледи могат направо да ви скъсат нервите.

Как всъщност работят

Този тип протектори са направени по начин, който позволява да се вижда какво се случва на екрана само под прав ъгъл, а именно от вас докато сте директно срещу своето мобилно устройство.

Вие ще сте единствените, които ще виждат какво пишат и какво ви отговарят, както и няма да съществува риск някой случайно да види и запомни вашата парола на устройството.

Този тип протектори, разбира се, пазят и от наранявания на дисплея, като ще го защитят ефикасно, ако се случи да изпуснете по невнимание своето устройство на земята.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *