Съвети при употреба на избраната боя за коса

По-голямата част от дамите си задават поредица от въпроси и преди и след като са използвали определен продукт за боядисване.

Сред най-честите запитвания се нарежда този дали да мият косата си преди самата процедура. Ако попитате няколко различни стилисти, то вероятно отговорите им ще бъдат разнопосочни.

Повечето са на мнение, че омазнената коса взаимодейства по-добре с боята. Други твърдят, че естествените масла предпазват до известна степен от увреждане.

За да бъдем максимално полезни на читателите, нашето мнение е те да спазват стриктно указанията, изписани върху опаковката на боята, тъй като производителят най-точно може да им даде насоки стъпка по стъпка как трябва да се процедира.

Ето и някои от нашите съвети, които в никакъв случай не бива да подминавате с лека ръка.

Съвети за това как да използваме дадена боя за коса

Смятате, че косата ви е с нацъфтели краища, но се колебаете в кой точно момент да извършите подстригването? Ние ви съветваме това да се случи преди самото боядисване.

Тъй като равномерната коса, лишена от нацъфтели краища, способства за това да се сдобиете с красив и плътен цвят, на който да се наслаждавате дълго време след напускането на фризьорския салон.

Съвети за подходящ цвят боя за различна коса - BeautyMall.bgЧудите се защо цветът не е толкова наситен, колкото сте смятали, че ще се получи? Кога за последен път, преди боядисването сте използвали маска или балсам за подхранване?

Изчакайте да мине поне една седмица след използването на подобно средство и едва след това променете нюанса на своята прическа.

По-голямата част от маските и балсамите имат в състава си вещества, които умело покриват косъма и по този начин не позволяват на самата боя да го пигментира пълноценно.

Върху всяка една кутия от боя за коса е описано стъпка по стъпка как да проверите дали имате алергична реакция към някоя от съставките.

Не пропускайте това, тъй като е напълно вероятно да имате непоносимост към дадения продукт.

За да сте сигурни, че ще се добиете с желания цвят, няма да е зле да тествате продукта върху кичур от вашата коса.

Така ще бъдете сигурни, че крайният резултат отговаря изцяло на очакванията ви и няма да изпитате разочарование в последствие.

Никога не преминавайте към боядисването на веждите и миглите с продукта за коса, тъй като той не е предназначен за тях и появяването на зачервявания, щипане и дискомфорт моментално ще се появят. Носенето на ръкавици е задължителен елемент, свързан с извършване на процедурата.

Вярваме, че с наша помощ и вашия разум ще постигнете нечувано добри резултати, към които сте се стремели дълго време.

Ако все пак изпитвате затруднение при откриването на съвършения продукт, предлагаме ви да посетите онлайн магазин за професионална козметика, където ще откриете богат асортимент от всякакви козметични средства, достигащи до вас на цени, достъпни за масовия потребител.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *