ПРАКТИС/PRAKTIS – актуален каталог-брошура

Магазините Практис са едни от най-големите хипермаркети за продажба на консумативи, аксесоари и стоки за обзавеждане за дома и офиса. В каталозите и брошурите може да откриете специални промоции и изгодни оферти. Актуалните предложения може да разгледате тук:

Практис е верига строителни хипермаркети в България. Присъствието на веригата в България датира от над 10 години, а хипермаркетите са общо шест. В сайтът може да откриете информация и за регистрирани майстори в цяла България.

Каталозите и брошурите на Практис се публикуват веднъж месечно и в тях може да откриете редица продукти на промоция. Продуктите, които може да откриете в магазините са групирани: подови настилки, двор и градина, отопление и вентилация, баня, техника, строителство, електро материали, осветление, бои, облицовки, щори, мебели, матраци, авто и мото свят, за офиса, иновативни продукти и зоокът.

Услугите, от които може да се възползвате са: пазаруване на POS терминал, безплатен паркинг, транспортни и монтажни услуги, място за багаж, отстъпки за количества, съвети и демонстрации, проектиране, консултиране, помощ при товарене, богат избор на стоки.

Магазини Практис има в:

онлайн магазин, Велико Търново, Видин, София, Стара Загора, Хасково

www.praktis-bg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *